algemeen
op de werkplek
school
premium
nieuwegein
amsterdam
../gfx/lt01_reacties
Op deze pagina vind je commentaren en reacties van al dan niet tevreden Moduloo bezitters. Regelmatig worden wij blij verrast met berichten die wij krijgen toegestuurd. Graag willen wij je op deze manier op de hoogte brengen van hun ervaringen over het aanschaffen of het gebruik van een Moduloo meubel. Enkele berichten hebben wij voor jou geslecteerd. Vaak gaan deze toegezonden berichten vergezeld van een afbeelding van hun meubel.
Deze afbeeldingen, die vaak tot inspiratie leiden, vind je terug op de pagina fotoactie.

Voldoet aan de verwachting

Hartelijk dank voor het leveren van de bestelde kasten, fijn dat dit ondanks onze afwezigheid via de buren kon. Het openstaande bedrag heb ik vanmiddag aan u overgemaakt. We hebben de kasten vanmiddag gemonteerd en ik kan zeggen dat e.e.a. aan de verwachting voldoet, montage is eenvoudig en het geheel voelt degelijk aan.

Martin S. Blom (24-02-2013)

Beschadigd onderdeel, wat nu?!

Mijn complimenten voor de snelle service! Snel reactie op mijn mail en de lat heb ik nu al binnen (en de kast zit ondertussen al in elkaar). Ik kan niet anders zeggen: ik ben een meer dan tevreden klant!

Met vriendelijke groet,
Hilde Wagenaar (08-12-2012)

Niet meer vanzelfsprekend

Hartelijk dank voor al uw berichten en hulp. Vandaag de dag is een dergelijke vriendelijkheid en service niet meer vanzelfsprekend.

Met vriendelijke groet,
Mevrouw M.A.H. van den Bergh (31-10-2012)

Het is een rijk gezicht

Allereerst wil ik u hartelijk bedanken dat er iemand bij mij thuis kon komen, aangezien ik niet zo mobiel ben met een rollator.
Nu staat de boekenkast en TV-kast/annex CD-toren keurig in de kamer en iedereen die binnenkomt, zegt meteen dat de kamer veel groter lijkt. Het is een rijk gezicht om alle boeken netjes bij elkaar te zien staan en de kleur van de deurtjes van de TV-kast halen de kamer helemaal op.
Nu verder sparen voor kasten in de slaapkamer en t.z.t. een ander dressoir in de kamer. dan is mijn huis zoals ik het altijd in gedachten heb gehad.

Nogmaals hartelijk dank,
Mw. A. de Jong, Almere (17-09-2012)

Erg blij met de service van Moduloo

De Moduloo kasten zijn super. Zeker als je moet 'dealen' met een kamer met afwijkende afmetingen en toch een optimale kastinrichting wilt krijgen. In eerste instantie schrokken we nogal van het 'zelf-bouwpakket', maar met de duidelijke video-instructies op de website en een goed doordacht en werkbaar concept, bleek het maken van een Moduloo kast vrij simpel. Het resultaat is mooi en stevig...

Daarnaast zijn wij erg blij met de service van Moduloo. Twee maanden na levering van de kasten kwamen wij er achter dat er een aantal tussenplanken niet geleverd waren. Wij waren uiteraard laat met de opmerking, maar Moduloo maakte hier geen probleem van en heeft alsnog de planken geleverd.

Krijnse Locker, Velp (16-06-2010)

Geweldig kwaliteitsproduct

Na terugkomst van onze vakantie hebben wij afgelopen weekend de 10 door ons bestelde Moduloo kasten opgebouwd. Zoals de beide heren op montage-DVD al melden, is het inderdaad "een feest om een Moduloo kast op te bouwen!!"

Het bouwgemak, het exact in elkaar passen van alle onderdelen en de duidelijke manier van aangeven wát precies bij elkaar hoort, maakte dat wij er ontzettend veel plezier aan hebben beleefd de kasten op te bouwen. Alles past precies in de gehele ruimte en onder de schuine daken, dus ons meten en uw deskundige advies hebben tot een zeer goed en bijzonder functioneel resultaat geleid!

Onze complimenten voor dit geweldige kwaliteitsproduct en uw goed advies!!

Met vriendelijke groet tekent,

Läslo en Sandra Vernhout
Belfeld (22-06-2009)

Gelukkig Moduloo gevonden

Na lang zoeken naar een boekenkast hebben we gelukkig Moduloo gevonden op internet. De keuze hebben we laten vallen op 3 kolomkasten, 2 van 40 cm breed en een middenkast van 90 cm breed. Het geheel werd keurig en op de afgesproken tijd afgeleverd door een aardige chauffeur die terloops nog een paar goeie tips gaf! De buitenste kolomkasten zijn zwart en voor de tussenkast hebben we wit gekozen, prachtig om te zien en ook leuk om in elkaar te zetten!!
We zijn echt blij dat we voor Moduloo hebben gekozen.
Groet,
Fam. Van der Zel (22-01-2009)

Veel leuker

Ik wilde u nog even laten weten dat de kasten en tafel nog veel leuker staan dan ik verwachtte en heel goed bij de rest passen en dat ik de monteurs ook heel goed vond. Bedankt voor de goede totale service.

Ria Bollee (14-01-2009)

Hartstikke bedankt

- voor het actief meedenken en goed adviseren van de medewerker die ons toen hielp bij het ontwerpen;
- voor de vlotte (binnen 1 week) aflevering en zeer correcte en vriendelijke afhandeling van de medewerker bij het ophalen van onze kasten;
- voor het leveren van gave en complete kasten en bevestigingsmateriaal;
- voor je snelle reactie op onze foto's en ten slotte
- voor de waardecheque (die we binnenkort gaan verzilveren als we onze derde kast gaan bestellen)!

Met vriendelijke groet,
Kim (26-08-2008)

Wat een doordacht systeem

Met zeer veel plezier uw systeem in elkaar gezet. Wat een doordacht systeem en wat mooi afgewerkt. We hebben er veel plezier van en gaan in de toekomst meer van deze kasten kopen.

Vriendelijke groeten
Erik van Vliet (22-02-2008)

Moduloo fotokast met onze trouwfoto erop

Afgelopen dinsdag is onze Moduloo fotokast met onze trouwfoto erop in onze kamer bezorgd en in elkaar gezet! Wij willen jullie hiermee even laten weten dat wij heel erg blij zijn met het resultaat! Het is een hele mooie kast en bovendien ook een hele mooie afdruk geworden van onze foto op de deurtjes. Wij gaan ongelooflijk veel plezier hebben van deze kast, dat weten we nu al zeker! Heel erg bedankt voor de inspanningen om dit voor ons mogelijk te maken!

Veel groeten en wellicht tot ziens,
Edwin Janssen en Agnes Luijten (09-02-2008)

Aangenaam verrast

Dank u wel voor uw snelle reactie en de creditnota. Ik ben aangenaam verrast door deze zeer klantvriendelijke benadering.

Vriendelijke groeten,
Ruth The (12-01-2008)

Kortom Chapeau!

Graag wil ik u via deze weg mijn complimenten overbrengen over het door u geboden en verkochte product. De website die fraai en klantvriendelijk is, het persoonlijk contact via de telefoon (vriendelijk en professioneel) alsmede de service en flexibiliteit rondom de bezorging;( een chauffeur die zich verontschuldigde omdat hij 15 minuten later was!?) alles verliep prima en had ik als klant het gevoel echt klant te zijn. (En zeker niet onbelangrijk het gekochte artikel voldoet geheel aan de verwachtingen) In een tijd waarin mopperen en kritiek leveren op anderen gewoon lijkt, leek het mij gepast richting u een ander geluid te laten horen. Kortom Chapeau!

Vriendelijke groet
Edwin Wallaart (23-11-2007)

Heel klantvriendelijk

Ik heb geen vraag, alleen de opmerking dat ik jullie website echt heel klantvriendelijk vind en dat ik ook de producten fantastisch en modern vind. Mag ook wel eens gezegd!

Ingrid van der Poel (13-11-2007)

Er ontbrak geen onderdeel

Hierbij laat ik u weten dat u weer een tevreden klant heeft. Jongstleden zaterdag heb ik- samen met een vriend- drie Moduloo kasten voor mijn slaapkamer in elkaar gezet. We hebben er drie en een half uur over gedaan.
Er ontbrak geen onderdeel in het pakket en het resultaat is geheel wat ik er mij van voorstelde. Ik ben er heel blij mee.

Met vriendelijke groet,
M. Kreyns (26-02-2007)

Alleen bedoeld om u te complimenteren met uw service

Een kleine maand geleden bestelde ik bij u vier kasten. Ze zijn inmiddels geleverd en gemonteerd en staan prachtig. Deze mail is eigenlijk alleen bedoeld om u te complimenteren met uw service. Daar ben ik namelijk meer dan tevreden over. Van het eerste telefoontje tot de aflevering. Hartelijk dank!

W. Rutten (21-12 2006)

Heeeel blij met ons nieuwe Moduloo kast

Graag willen we jullie bedanken voor een geweldige service. We hebben Jan, Jans en de kinderen kast gekocht en tijdens het opzetten kwamen we er achter dat er iets fout was.....het gaatjes in 2 deurtjes waren aan de verkeerde kant. Direct (een beetje booos) heeft Marcel gebeld (op zondag), en tot onze verbazing hebben jullie direct de volgende dag terug gebeld, dat er oplossing komt. Woensdag al, gereageerd dat er nieuwe (gecontroleerde) deurtjes waren en omdat we allebei aan het werk waren, bezorgd naar mijn werkadres! GEWELDIG!!!

Schitterende brochure en prijslijst

Hartelijk dank voor de snelle toezending van uw schitterende brochure en prijslijst. Het is keurig verzorgd.

Mijn complimenten!
J.Andeweg (30-06-2006)

Fantastische service!

Wat zijn wij blij met jullie fantastische service! Mijn zus ging verhuizen en had veel Modulookasten die voor het nieuwe huis ingekort moesten worden. Dat betekende dat een aantal metalen staanders afgezaagd moesten worden. Dat hebben jullie gratis en voor niks gedaan. Echt super!! Ook kregen we nog gratis 12 pootjes. En jullie hebben meegedacht in het plaatsen van een kast. Echt helemaal blij worden wij van jullie vriendelijkheid en klantgerichtheid. Moduloo is voor ons altijd een soort van "thuiskomen", zeker vanwege de menselijke maat die jullie hanteren. Dank jullie wel.

Marie-José de Zeeuw (27-02-2013)

Veel fleurige ruimte

Wij zijn nog elke dag heel blij met onze "regenboogkast(en)" van Moduloo. Mooiere kasten zijn er voor deze wat langgerekte werkruimte volgens ons niet.
De wanden zijn wit, het oude Harvink bankje zwart, de MODULOO é kast bont, prachtig. Natuurlijk hadden we zelf ook ons best gedaan en nagedacht, maar het ontwerp kwam toch in samenwerking tot stand met de buitengewoon vriendelijke en deskundige medewerkers van Moduloo, met name de heer Moduloo.
Wij hadden er graag een trip van Arnhem naar Nieuwegein voor over: het resultaat mag er zijn. Veel fleurige ruimte, het bankje geéntegreerd en jeugdherinneringen, om de hoek in het vitrinekastje achter glas.

MODULOO een prachtig systeem! (en de service goed)

Inez & Jos Austen, Arnhem (11-02-2013)

Super-service

Hierbij wil ik jullie nog heel erg bedanken voor de super-service rondom het bestellen van de fotodeurtjes. Ze zijn prachtig geworden! En het was toch erg fijn om ze op tijd in huis te hebben, bedankt Erik (?), voor het persoonlijk afleveren ervan, echt fantastisch! Kortom; zeer tevreden klanten hier in Wageningen.

Hartelijke groeten,
Daphne Tausk (30-10-2012)

Twee dames van Moduloo

Het is misschien een late reactie, maar wij willen u alsnog laten weten dat we uitermate tevreden zijn met de Modulookast. Met bewondering heb ik gekeken naar het plaatsen van de kasten door twee dames van Moduloo, dat werd zeer vakkundig gedaan! We genieten nog dagelijks van onze nieuwe boekenkast en krijgen er veel complimenten over. Hierbij sturen wij u een foto van het eindresultaat! Nogmaals dank voor de service en snelle levering en plaatsing.

Met vriendelijke groet,

Paul en Angeline Franssen (25-06-2010)

Echt geweldig mooi geworden

Ik heb zojuist nog even met Frank gebeld om te laten weten dat de fotokast echt geweldig mooi is geworden. Bij deze wil ik je nog eens bedanken voor je hulp en alle tijd die je er in gestoken hebt.

Goed weekend, groet,

Mona (14-05-2010)

Rangschikking van deeltjes

Paginagroot op de achterkant van NRC weekblad van 9 januari jl. kijk ik naar haar kettingen, met grote zeggingskracht, in een mooie rangschikking van deeltjes, van vormen, een compositie waar bijna licht en schaduw vanaf straalt door het toepassen van warme en koude kleuren. Hoe koel blauw wordt teruggedrongen door de rood, oranje en geeltonen, niet te vergeten de ondergrond, haar huid, met op wat ze draagt een minimale, maar genoeg aanwezig zijnde glans, zich uitsprekend in haar ogen, met een glimlach om wat ze gevonden heeft, hetgeen denk ik meer is dan Moduloo, het is groter, veelomvattender, ze is..., hoe zal ik het zeggen, ze is met wat de botanicus Humboldt ooit schreef: 'Die Natur in jedem Winkel der Erde ist ein Abglanz des Ganzen'

Groet,
Leo Hulst
Mijdrecht (10-01-2010)

Oprechte zorg voor klant en kwaliteit

Nog hartelijk dank voor de snelle en zorgzame service. De speelgoedkast staat nu als een huis en de kids kunnen naar hartelust speelgoed pakken en (in mindere mate) opruimen, zonder instortingsgevaar.

Moduloo roept bij ons nu nog meer een gevoel op van oprechte zorg voor de klant en kwaliteit. Keep up the good work!

Groet,
Fam. Krapels (24-02-2009)

Complimenten!!

Beste mensen van Moduloo,

Even een 'korte' reactie van een meer-dan-tevreden klant.
Na maanden van voorbereiding op onze verhuizing, met het bezoeken van websites en winkels viel onze uiteindelijke keuze voor kasten in onze nieuwe werkkamer op Moduloo. Het kleurrijke design sprak ons vanaf het eerste moment aan, alsmede de oneindige mogelijkheden van het bouwsysteem.
Op de website hadden we al het nodige zitten vogelen, maar omdat we best een gecompliceerde vraag hadden, besloten we anderhalve week gelden jullie showroom te bezoeken. Top geholpen, meedenken, vriendelijk, bakje kofffie, duidelijk plaatje en heldere prijsstelling.
Zelf bouwen (we zijn niet zo handig) of in elkaar laten zetten...
Verschil wel erg duur...200 - 300 euro's
Tsja... met een week halen, of over 2 weken bezorgen....
Nou dan kiezen we maar voor halen en zelf bouwen.
We mogen altijd bellen als we er niet uitkomen...

Precies na een week werden we gebeld dat alle 4 kasten er waren. We hebben ze opgehaald, werden ook in het magazijn keurig geholpen en vriendelijk geassisteerd met het inladen (wat een gewicht) en keerden rond het middaguur weer huiswaarts.
Met de hulp van mijn 9 jaar oude zoon (en een geweldig leuke montage dvd, die ons de hele middag gezellig begeleidde) hadden we de eerste 3 kasten al voor het avondeten in elkaar zitten.
De 4e kast (van 3.60 m hoog!!) vereiste wel de hulp van de oudste zoon. We stonden met 2 ladders tegen de pui van ons huis om ze in elkaar te zetten. Het was een leuk gezicht voor de buurt, die ons nog even met raad en daad terzijde stond (met name bij het naar binnen brengen en op zijn plaats zetten....). We hadden er eigenlijk foto's van moeten nemen...

De volgende dag begonnen met inruimen. 1000 cd's, 700 lp's, 600 singles, honderden dvd's, de hele administratie van de sportvereniging, en van ons zelf... Perfect. Alles is inmiddels netjes opgeborgen. Wat een enorm verschil, met de puinhoop die dat in ons vorige huis opleverde met stelling-, cd- en boekenkasten....
Fantastisch!!
Geen plank, of dopje ontbrak of was beschadigd. Hulde daarvoor. Dat kom je elders wel anders tegen!!!!
Graag willen we jullie voor dit alles van harte bedanken. We zullen jullie bij iedereen aanbevelen. En anders doen de kasten dat ook zelf wel. Ze spetteren echt de werkkamer in.

Met vriendelijke groeten
Peter Wendling (28-07-2008)

Goede en snelle service

Hierbij nog even een mailtje om te laten weten dat we erg blij zijn met de kast. De goede en snelle service was ook helemaal top! Bedankt en we komen zeker een keer kijken in jullie showroom.

Groeten,
Familie Wesseling
Apeldoorn (18-01-2008)

Bedankt voor jullie service!

(Naar aanleiding van aanbieding Moduloo om kast te plaatsen op de outletpagina) Ik heb mijn kast verkocht.
Bedankt voor jullie service! Die is goed, maar dat wisten we al; we hebben meer Moduloo kasten!

(10-12-2007)

Onder de indruk van de winkel

Mijn moeder en mijn zus hebben de profielen opgehaald. Heel erg bedankt. Zij waren trouwens onder de indruk van de winkel, dus als ik in de buurt ben kom ik ook een keertje kijken.

MVG
Bengt (17-11-2007)

Zeer tevreden

Hallo team van moduloo
Wij willen even laten weten dat wij zeer tevreden zijn met de kasten en de service. In de toekomst zullen we vast meer zaken met jullie doen.

Bedankt. leo en jeanne (30-10-2007)

Zit ik bij de dokter...

Zit ik bij de dokter, kijk ik in een tijdschrift en zie ik een kast waar ik gelijk verliefd op word! Ik noteer gelijk jullie website.
Na zoveel jaren zoeken eindelijk de juiste leverancier gevonden! Graag ontvang ik een brochure.

K. W. Bwanda-de Boer (29-08-2007)

Ik ben een vrouw, en de meeste vrouwen zijn lastig...

Heel fijn, dat u zo snel hebt geantwoord. Bij andere bedrijven duurt dat soms dagen. Ik ben een vrouw, en de meeste vrouwen zijn lastig...wat zijn de uiteindelijke binnenmaten van de vakken? Nu staat er H32xB25xD27 cm, maar ik ga ervan uit dat dit de buitenmaten zijn. En wat zijn de afmetingen van het totele leverpaket, want als ik de kast zelf wil komen ophalen zou deze ook in mijn auto moeten passen.
Alvast bedankt.

Met vriendelijke groeten,
U. Bartsch (18-01-2007)

Prachtig en wat een vernuft

Gisteren is onze kast bezorgd. Natuurlijk kon ik niet wachten om deze in elkaar te zetten. Prachtig en wat een vernuft. Alles klopt en ik houd niks over. Wij willen u hartelijk bedanken voor de vriendelijke service, van de winkel tot en met de chauffeur. Tot een volgende keer.

A. Vriens (24-02-2006)

Zo kan het dus ook!

Aangezien ik werkzaam ben op een spoedeisende hulpafdeling, weet ik hoe leuk het is een bedankbriefje te krijgen. Bij deze dus. Het is nu helemaal in orde en we zijn heeeel blij met ons nieuwe Moduloo kast.

Nogmaals bedankt.
E. Bellanova (01-06-2006)