Moduloo is verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog

De plaatmaterialen van Moduloo zijn zeer divers. Voor deuren, zijkanten en rugpanelen kan je kiezen uit verschillende materialen.

Frost

Moduloo Frost is een zeer stevig, semi transparant Perspex plaatmateriaal (3 mm), gefabriceerd volgens de allerlaatste RoHS. Frost Perspex is voor 100% recyclebaar. Door Frost toe te passen in een Moduloo meubel, krijgt jouw meubel nog meer het karakter van een designkast. Een unieke kast in zijn soort, je hebt hem immers zelf samengesteld.

Kleurstalen

Voorbeelden

Selecteer een kant-en-klare kast

Bij Modulookasten vind je een ruime selectie kasten voor elk doel. Mede op basis van ontwerpen van onze klanten hebben wij een speciale selectie gemaakt. Je kunt eenvoudig filteren op bijvoorbeeld, maat, kleur of prijs en de kast direct online bestellen.

MDF

Het in kleur gespoten MDF plaatmateriaal kan worden geleverd in veel bij elkaar passende kleuren, ook goed te combineren met de Frost kleuren. Naast onderstaande kleurstalen zijn er nog veel meer kleuren mogelijk. Voor informatie stuur ons een mailtje of vraag aan jouw leverancier.

Kleurstalen Modulizer

Voorbeelden

Ontwerp zelf een kast op maat

Beslis jij graag zelf hoe jouw kast eruit moet zien en in welke kleurcombinatie? Met de Modulizer bouw je in een paar eenvoudige stappen één of meerdere kasten. Je kan jouw ontwerp in 3D bekijken en je ziet ook direct de prijs.

Extra opties: Houten latten in kleur of vernis

De horizontale beuken latten van een Modulookast worden standaard glad (geborsteld) geleverd.  Latten zijn ook leverbaar in alle assortimentskleuren en in onderstaande verniskleuren.  Informeer voor jouw bestelling naar de mogelijkheden en meerprijs. Stuur ons dan een mailtje of vraag het aan je leverancier.

Kleurstalen

Voorbeelden

Overige materialen

mat-alu

Aluminium

Ook levert Moduloo een aluminium 3 mm dik paneel met een harde kern. Het aluminium is geborsteld waardoor een "RVS look" ontstaat.

mat-tip

Handige tip

Een mooie optie bij kasten met een hoogte van bijvoorbeeld een dressoir is een Frost plaat van 3 mm onder een glazen plank.

mat-plank

Planken

De planken van een Moduloo kast zijn 7 mm dik, basic mdf of mdf met een witte of zwarte coating. Moduloo levert exclusief ook massief beukenhouten planken van 20 mm dik. (Glas en spiegelglas 6 mm).
De planken liggen in het raamwerk van de beukenhouten horizontale latten hebben daardoor een gegarandeerde draagkracht van 80kg.

Modulookasten levert alle onderdelen ook los. Latten, panelen, etc, etc. De meeste Moduloo onderdelen zijn compatible met merken die eenzelfde systeem leveren.

Mail of bel ons op 030 - 737 05 20 voor informatie waneer je graag éen of meerdere onderdelen wil voor jouw kast.

Kantoor Moduloo (geen showroom)
Oudegracht 220a a/d Werf
3511 NT Utrecht
Tel. 030 - 737 05 20
(tijdens kantooruren vanaf 10:00 uur)

Heb je een vraag of kom je er niet uit? Mail ons dan. We doen ons best zo snel mogelijk te reageren.

© LR Furniture 2015-2017

back-footer