Moduloo, een oud principe in een nieuw jasje

Moduloo levert het tijdloze modulaire kastsysteem met een klemverbinding welke ruim 50 jaar geleden in Engeland in basis is ontworpen door Henry George Kewley.

overons-systeem01

Het systeem

Moduloo is een bijzonder uitgekiend systeem dat gemakkelijk in elkaar kan worden gezet zonder gebruik van schroeven of lijm. Het stevige geraamte van de Modulookast bestaat uit hoekprofielen en houten latten die in en aan elkaar worden geklemd.

overons-systeem02

Al decennia lang populair

Iedereen in zijn omgeving kent wel iemand met zo’n mooie vrolijke of basic MDF kast met schuifdeuren. Of heeft er zelf één of meerdere. Thuis, op het werk of ook op school. Stevige duurzame kasten voor iedereen en voor elk doel geschikt.

Wil je een indruk hoe Moduloo bij de mensen thuis staat? Kijk dan hier, veel trotse bezitters sturen ons regelmatig een afbeelding van hun kast. Inspiratie genoeg.

overons-populair

Ontwerp zelf een kast op maat

Beslis jij graag zelf hoe jouw kast eruit moet zien en in welke kleurcombinatie? Met de Modulizer bouw je in een paar eenvoudige stappen één of meerdere kasten. Je kan jouw ontwerp in 3D bekijken en je ziet ook direct de prijs.

overons-merken02

Merken

Dit systeem wordt al lange tijd geleverd door diverse leveranciers o.a. in de beginjaren 60 o.a. in Engeland door Kewlox ltd. en Argentinie door Modulares Rodrigo (Furnix), Veelal aan scholen en bedrijven. Lange tijd zijn de kasten enkel geleverd in de combinatie gegalvaniseerd staal en hardboard.

overons-merken01

Innovatie systeem

overons-innovatie

Vanaf aanvang van deze eeuw kwamen er belangrijke toevoegingen bij zoals de vrolijk gekleurde panelen en innovaties ontwikkeld door de ontwerper Lodewijk van Walraven. De kasten zijn daardoor niet alleen van naam bekend maar in Nederland nog meer door het vrolijke beeld van de gekleurde kasten met daardoor nog meer mogelijkheden.  

Zijn kennis van het systeem, conceptvisie en ideeën over het systeem heeft hij meegenomen naar Moduloo. En het resultaat mag er zijn.

Moduloo kwaliteit

overons-kwaliteit

Het product Moduloo verschilt in veel opzichten van andere merken. Zo zijn de latten mooi glad geborsteld, moderne laden, meer gebruik van massief beukenhout en voldoet Moduloo aan alle veiligheidseisen die het leveren van vitrineglas met zich meebrengt.

Een aantal typische toevoegen zoals gekleurde panelen en het gebruik van een lichtdoorschijnend perspex materiaal ‘Frost’ is overgenomen door andere leveranciers. Bij Moduloo is qua kleur echter een ruimere keus door een eigen lakspuiterij.

Tijdloos

Het meubelsysteem is dus een ontwerp al uit eind jaren vijftig, een oud principe en door diverse kastproducenten over de wereld is geleverd en het is nog steeds populair.

Als echte creatieve meubelpioniers houden wij van innoveren en hebben wij weer wat meer nieuw leven geblazen in dit systeem door nog meer mogelijkheden qua kleurcombinaties, materialen, gebruik van diverse soorten verniskleuren en vernieuwende opties als beukenhouten laden en planken toe te voegen. En het innoveren houdt zeker niet op, de komende tijd komen wij met nog meer nieuwtjes op het gebied van dit handige kastsysteem.

overons-tijdloos

Waar te koop

Moduloo wordt online aangeboden en is eenvoudig te bestellen. Je kunt Moduloo ook aantreffen bij een aantal verkooppunten die Moduloo in het assortiment hebben. Deze verkooppunten hebben voorbeelden staan van Modulookasten.

Milieubewust

Moduloo denkt groen en is zich milieubewust. Alle onderdelen van Moduloo, óók het kunststof perspex, zijn recyclebaar. Het hout is afkomstig uit verantwoorde bossen en gecertificeerd.

Selecteer een kant-en-klare kast

Bij Modulookasten vind je een ruime selectie kasten voor elk doel. Mede op basis van ontwerpen van onze klanten hebben wij een speciale selectie gemaakt. Je kunt eenvoudig filteren op bijvoorbeeld, maat, kleur of prijs en de kast direct online bestellen.

losseonderdelen

Losse onderdelen

Wist je dat Moduloo ook elk onderdeel los levert? Zoals bijvoorbeeld latten en panelen. De meeste onderdelen zijn compatible met merken die eenzelfde systeem leveren. Handig als je eens je oude kast een andere look wilt geven met nieuwe deuren of van een boekenkast een hangkledingkast wil maken. Mail of bel ons op 030 - 737 05 20 voor informatie waneer je graag éen of meerdere onderdelen wil voor jouw kast.

Lieve

overons-lieve

Het verkoopkantoor van Moduloo zit in Utrecht in een sfeervolle werfkelder uit de 15e eeuw aan de Oudegracht.
Voor elke vraag of voor advies over Moduloo kan je bij ons telefonisch terecht. Tel. 030 - 737 05 20
Je wordt dan te woord gestaan door Lieve. Zij heeft jarenlange ervaring met het soort systeemmeubel zoals Moduloo en kan je op elke vraag antwoord geven.

Ontwerper Lodewijk van Walraven

overons-lodewijk

Het systeem dat Moduloo levert kent hij door zijn jarenlange ervaring met dit systeem als geen ander. Zijn kennis over dit systeem,  de door hem ontwikkelde conceptvisie en ideeën over het systeem heeft hij meegenomen naar Moduloo.
Hij luistert ook graag naar de liefhebbers van dit modulaire meubelsysteem.  Heb je wellicht een tip of mis je iets? Laat het ons dan weten.

Modulookasten levert alle onderdelen ook los. Latten, panelen, etc, etc. De meeste Moduloo onderdelen zijn compatible met merken die eenzelfde systeem leveren.

Mail of bel ons op 030 - 737 05 20 voor informatie waneer je graag éen of meerdere onderdelen wil voor jouw kast.

Kantoor Moduloo (geen showroom)
Oudegracht 220a a/d Werf
3511 NT Utrecht
Tel. 030 - 737 05 20
(tijdens kantooruren vanaf 10:00 uur)

Heb je een vraag of kom je er niet uit? Mail ons dan. We doen ons best zo snel mogelijk te reageren.

© LR Furniture 2015-2017

back-footer