Greep, dop, knop of strip

Schuifdeurdoppen

opties-dop

Een Modulooschuifdeur van (gekleurd) mdf wordt altijd geleverd met een gat van 38 mm, waardoor je eenvoudig de deur heen en weer kan schuiven door de twee gleuven in de horizontale lat. In dit gat past een gegalvaniseerde dop.

Schuifdeurknoppen

opties-knop

Deuren met Frost worden geleverd met een groot of klein knopje van RVS. Frostdeuren kunnen ook worden geleverd met een gat van 38 mm waar eventueel ook een gegalvaniseerde dop in past.

Ontwerp zelf een kast op maat

Beslis jij graag zelf hoe jouw kast eruit moet zien en in welke kleurcombinatie? Met de Modulizer bouw je in een paar eenvoudige stappen één of meerdere kasten. Je kan jouw ontwerp in 3D bekijken en je ziet ook direct de prijs.

Strips

opties-strip

Gegalvaniseerde strips zijn een alternatief voor de bekende schuifdeurdop. Een gegalvaniseerde strip geklemd op de hele deur. De strips zijn binnenkort verkrijgbaar. Mail of bel ons voor meer informatie over de strips.

Grepen/knoppen

opties-greep

Lades worden geleverd met een RVS greep of knop. MDF of beuken lades kunnen ook worden geleverd met uitgefreesde handgreep

Hoekprofielen

opties-profiel

 Moduloo levert standaard gegalvaniseerde hoekprofielen. Informeer naar de mogelijkheid van ander soort profiel zoals zwart, wit of inox .

Wieltjes

opties-wiel

Alle Modulookasten kan je voorzien met een beuken of witte plank waar wieltjes aan kunnen worden bevestigd. Kast erop zetten en rijden maar! De kast kan niet verschuiven op het plateau.

Ontwerp zelf een kast op maat

Beslis jij graag zelf hoe jouw kast eruit moet zien en in welke kleurcombinatie? Met de Modulizer bouw je in een paar eenvoudige stappen één of meerdere kasten. Je kan jouw ontwerp in 3D bekijken en je ziet ook direct de prijs.

Basis

opties-basis

De combinatie van massief beukenhout en gegalvaniseerd staal is de basis van het systeem.

Latten

opties-lat

Alle Beuken latten worden als basis onbehandeld en glad geborsteld geleverd.

Pootjes

opties-poot

Modulookasten zijn leverbaar zonder en met pootjes van 14cm (ook als stelpootje)

Stelpootjes

opties-stelpoot

Alle pootjes zijn standaard voorzien van een gat om een stelpootje in te bevestigen. Stelpootjes kunnen dus ook met gemak later worden aangebracht.

Planken

opties-plank

De planken van een Moduloo kast zijn 7 mm dik, basic mdf of mdf met een witte of zwarte coating. Moduloo levert exclusief ook massief beukenhouten planken van 20 mm dik. (Glas en spiegelglas 6 mm).
De planken liggen in het raamwerk van de beukenhouten horizontale latten hebben daardoor een gegarandeerde draagkracht van 80kg.

Hangkledingkast-roede

roede

Modulookasten levert hangkledingkasten met een eenvoudig te monteren stevige roede.

Modulookasten levert alle onderdelen ook los. Latten, panelen, etc, etc. De meeste Moduloo onderdelen zijn compatible met merken die eenzelfde systeem leveren.

Mail of bel ons op 030 - 737 05 20 voor informatie waneer je graag éen of meerdere onderdelen wil voor jouw kast.

Kantoor Moduloo (geen showroom)
Oudegracht 220a a/d Werf
3511 NT Utrecht
Tel. 030 - 737 05 20
(tijdens kantooruren vanaf 10:00 uur)

Heb je een vraag of kom je er niet uit? Mail ons dan. We doen ons best zo snel mogelijk te reageren.

© LR Furniture 2015-2017

back-footer