tekst mobiel ondernemenrs

• Je kunt via jouw site ook Moduloo kasten aanbieden

• Geef onze configurator een plekje op jouw website

• Ontvang van ons voor elke online verkoop via jou 10% commissie

• Het kost je niets!

• Je hebt er geen omkijken naar

• Het maakt ook niet uit in welke branche je zit, bijv. planten, boeken, kleding, muziek

ondernemer01

‘Ik run een boekhandel. Dat is mijn vak. Maar online kan je ook bij mij terecht voor een Moduloo boekenkast’

ondernemer02

‘Ik verkoop al jaren LP’s, CD’s, noem maar op. Nu kan je daar ook een handige Moduloo kast voor kopen. Een ideale vakhoogte voor LP's

ondernemer03

‘Mode en kleding zijn echt mijn ding. Heel fijn dat ik daar nu ook opbergoplossing van Moduloo voor kan leveren’

Zo geven we elkaar een steuntje in de rug

Ook na het versoepelen van de maatregelen zal de consument niet direct weer massaal winkels en showrooms gaan bezoeken. De gewenning om online te bestellen is enorm gegroeid en daarnaast is een fysieke winkel niet 24/7 open.
Om te kunnen concurreren met aanbieders op internet zul je er verstandig aan doen ook artikelen online aan te bieden en wellicht het assortiment uit te breiden.

Vanuit consumenten zal voor lokale ondernemers een hoge gun factor gaan ontstaan en op zoek naar online artikelen ook de websites gaan bezoeken van de ondernemers in hun omgeving. Zeker als zij ook online producten aanbieden.
Maar hoe breid je jouw assortiment zo snel uit, zonder veel kosten en investering.

Moduloo heeft hard gewerkt aan een nieuwe kast configurator die optimaal werkt op alle apparaten en ook nog uiterst gebruiksvriendelijk is. We blijven innoveren.

En misschien voel je wat voor ons idee om elkaar te helpen.

ondernemer-mockup

We zien kansen voor een samenwerking, dat gaat zo in zijn werk + rekensom.

• Wij willen graag onze configurator ‘Embedden'. Een stukje Moduloo dus op jouw site.

• Jouw klant bezoekt jouw website en ontdekt de Moduloo kasten configurator.

• Deze bestelt met deze configurator bij Moduloo een kast van € 1200,- ex. btw (gemiddelde bestelwaarde).

• Wij ontvangen de order. Ook jij ontvangt een bevestigingsmail.

• We gaan direct aan de slag met de bestelling.

• Gefeliciteerd! Zonder er echt iets voor te doen (alleen naar ons een factuur sturen) ontvang jij van ons een commissie van € 120,- ex. btw.

• Stel je voor dat regelmatig een aantal van dit soort bestellingen via jouw website worden gerealiseerd!

Wat zijn de voordelen voor jou?

Natuurlijk heeft jouw website bezoekers, hoeveel ligt aan de inspanningen die jij zelf hebt verricht om jezelf online kenbaar te maken. Dat is jouw gedeelte.
Bezoekers die via jouw website Moduloo gebruiken en met de configurator Modulizer 2.0 gaan ontwerpen én bestellen, worden gekenmerkt als een online klant die via jouw website de bestelling heeft geplaatst. Deze bestellingen worden door ons, team Moduloo, afgehandeld op dezelfde wijze als een gewone online bestelling via onze website. Jij hebt er dus totaal geen omkijken naar. Alle communicatie gaat via Moduloo. En jij ontvangt een commissie van 10% .

Op deze wijze bieden wij jij jou de mogelijkheid om in deze moeilijke tijd ook online Moduloo te verkopen aan jouw potentiële klanten in de regio, zonder dat zij jouw zaak fysiek hoeven te bezoeken.

ondernemer04

‘Wat ik verkoop? Alles op het gebied van keukenapparaten. Nu verkoop ik via mijn site ook kasten en verdien wat extra's.

Dit klinkt goed toch? We kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt over voorwaarden etc. Die vertellen we je graag. Klik dan op de button 'ik ben geïnteresseerd' of stuur een mailtje naar info@moduloo.nl.  Neem ook voor de aardigheid eens een kijkje bij onze nieuwe configurator