Moduloo is verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog

De plaatmaterialen van Moduloo zijn zeer divers. Voor deuren, zijkanten en rugpanelen kan je kiezen uit verschillende materialen.

Frost

Moduloo Frost is een zeer stevig, semi transparant Perspex plaatmateriaal (3 mm), gefabriceerd volgens de allerlaatste RoHS. Frost Perspex is voor 100% recyclebaar. Door Frost toe te passen in een Moduloo meubel, krijgt jouw meubel nog meer het karakter van een designkast. Een unieke kast in zijn soort, je hebt hem immers zelf samengesteld.

Kleurstalen Frost

Voorbeelden

MDF

Het in kleur gespoten MDF plaatmateriaal kan worden geleverd in veel bij elkaar passende kleuren, ook goed te combineren met de Frost kleuren. Naast onderstaande kleurstalen zijn er nog veel meer kleuren mogelijk. Voor informatie stuur ons een mailtje of vraag aan jouw leverancier.

Kleurstalen Moduloo

In onze configurator waarmee je zelf jouw kast kunt ontwerpen hebben wij een aantal kleuren. Daarnaast kun je ook in overleg kiezen uit nog meer kleuren die je hier ziet. Waar een M op staat vind je terug in de Modulizer.

alle kleuren moduloo

Kleurstalen Modulizer

Voorbeelden

anim-ckl

Ontwerp zelf een kast op maat

Beslis jij graag zelf hoe jouw kast eruit moet zien en in welke kleurcombinatie? Met de Modulizer bouw je in een paar eenvoudige stappen één of meerdere kasten. Je kan jouw ontwerp in 3D bekijken en je ziet ook direct de prijs

brochure website

Vraag direct jouw persoonlijke kortingscode aan!

Wil je ook de de brochure en gratis stalenkaart met Moodboard en handige tips ontvangen?  Vul dan ook je adres in.

Vraag direct jouw persoonlijke kortingscode aan!

Modulookasten levert alle onderdelen ook los. Latten, panelen, etc, etc. De meeste Moduloo onderdelen zijn compatible met merken die eenzelfde systeem leveren.

Mail of bel ons op 030 - 737 05 20 voor informatie waneer je graag éen of meerdere onderdelen wil voor jouw kast

Kantoor Moduloo 
Oudegracht aan de werf 220
3511 NS Utrecht
Tel. 030 - 737 05 20

info@moduloo.nl

Heb je een vraag of kom je er niet uit? Mail ons dan. We doen ons best zo snel mogelijk te reageren.

© LR Furniture 2019

back-footer-1024x69-nw