fbpx

De meest gestelde vragen en tips voor het kopen van een kast.

moduloo-budget2

Wat is je budget voor de kast?

Bepaal eerst je budget, zo kom je niet voor verrassingen te staan. Een Modulookast is een duurzaam product en gaat een levenlang mee.
Let op of je makkelijk aan onderdelen kunt komen en niet je hele kast moet vervangen. Alle onderdelen van een Modulookast zijn dan ook los verkrijgbaar.

moduloo-plattegrond2

Waar komt de kast te staan?

Neem de maat op van de ruimte, let op tot welke hoogte je kunt gaan en waar je makkelijk bij kan. Moduloo heeft een ruime keuze in maatvoering.

moduloo-functie2

Wat wordt de functie van de kast?

Bepaal de functie van de kast. Opbergen betekent schuifdeuren, Decoratief is laag, breed en kleurig, een combinatie is bijvoorbeeld een half open boekenkast. Moduloo levert kasten voor alle functies.

SFA002007831

Wat wordt de stijl van de kast?

Kijk eerst wat de stijl is van je interieur. Maak er een foto van en houdt deze bij de hand als je kasten bekijkt. Zo bepaal je makkelijk of de kast past bij jouw interieur.
In je leven verander je soms wel eens van stijl en locatie, het voordeel van een Modulookast is dat deze een tijdloos karakter heeft, bij elke stijl past en moeiteloos is aan te passen door bijv. de panelen te verwisselen.

Staat de handleiding online?

De handleiding kun je ook online vinden. Klik op onderstaande link.

Montage instructie Modulookasten en opties

Waar kan ik Modulookasten bekijken?

Moduloo is een online te verkrijgen product. Moduloo kasten kun je eenvoudig samen stellen en bestellen met de configurator, of maak een keuze uit de webwinkel.

Het kantoor van Moduloo is gevestigd aan de Oudegracht aan de werf 220,  3511NS in Utrecht.
We hebben een kleine showroom waar we je alle mogelijke toepassingen kunnen laten zien en helpen je graag bij het maken van een keuze.
Moduloo kent geen vaste openingstijden.
Wil je graag langskomen? Maak dan wel even een afspraak.

Woon je niet in de buurt van Utrecht? er zijn een paar winkels die je Moduloo kunnen laten zien. Wil je weten waar? Informeer dan even.

Tel. 030 - 737 05 20

Is Moduloo compatible met andere merken?

De maatvoeringen van andere merken zijn op sommige punten zodanig dat onderdelen van Moduloo compatible zijn, zoals latten, deuren en zijkanten, planken en laden. Heb je een vraag hierover? Stuur ons een mailtje of bel even 030 737 05 20

Wat zijn de verzendkosten?

Om jouw bestelling vanaf onze fabriek bij jou te krijgen vragen wij een vergoeding van € 45,- voor de bezorgkosten in Nederland.

Kan ik de kast ook laten monteren?

Het is mogelijk om jouw Modulookast te laten monteren, bel/mail even op het moment dat je de bestelling plaatst om aan te geven dat je graag gebruik wilt maken van onze montagedienst en jouw Modulookast zal vervolgens door een Moduloo monteur snel en kundig gemonteerd worden.

Wat is de levertijd?

De levertijd van een Modulookast is niet lang. Afhankelijk van de soort kast is de levertijd vier tot zes weken. Voor meer informatie kun je ons altijd bellen. 030 737 05 20

Zijn alle onderdelen ook los te bestellen?

Alle onderdelen zijn los te bestellen, Mail of bel ons op 030 - 737 05 20 voor informatie waneer je graag éen of meerdere onderdelen wil bestellen voor jouw kast.

Kan ik laden en tussenplanken later makkelijk toevoegen?

In een al gemonteerde kast kan je later zonder de kast te demonteren gemakkelijk laden en tussenplanken toevoegen.

Een andere vraag? Stel hem in onderstaand formulier!

CTA
materialenkaart

Vraag direct jouw persoonlijke kortingscode aan!

We sturen je de kortingscode via de mail.
Wil je ook graag de Brochure met materialenkaart ontvangen?
Vul dan ook even je adres in.

Vraag de brochure met materialenkaart aan.

Modulookasten levert alle onderdelen ook los. Latten, panelen, etc, etc. De meeste Moduloo onderdelen zijn compatible met merken die eenzelfde systeem leveren.

Mail of bel ons op 030 - 737 05 20 voor informatie waneer je graag éen of meerdere onderdelen wil voor jouw kast

Brochure met materialenkaart nu aanvragen