Moduloo, een oud principe in een nieuw jasje

Moduloo levert het tijdloze modulaire kastsysteem met een klemverbinding welke ruim 50 jaar geleden in Engeland in basis is ontworpen door Henry George Kewley.

overons-systeem01

Het systeem

Moduloo is een bijzonder uitgekiend systeem dat gemakkelijk in elkaar kan worden gezet zonder gebruik van schroeven of lijm. Het stevige geraamte van de Modulookast bestaat uit hoekprofielen en houten latten die in en aan elkaar worden geklemd.

overons-systeem02

Al decennia lang populair

Iedereen in zijn omgeving kent wel iemand met zo’n mooie vrolijke of basic MDF kast met schuifdeuren. Of heeft er zelf één of meerdere. Thuis, op het werk of ook op school. Stevige duurzame kasten voor iedereen en voor elk doel geschikt.

Wil je een indruk hoe Moduloo bij de mensen thuis staat? Kijk dan hier, veel trotse bezitters sturen ons regelmatig een afbeelding van hun kast. Inspiratie genoeg.

06-03-schrank-223x100-10-turen-Frost
anim-moduloo

Selecteer een kant-en-klare kast

Bij Modulookasten vind je een ruime selectie kasten voor elk doel. Mede op basis van ontwerpen van onze klanten hebben wij een speciale selectie gemaakt. Je kunt eenvoudig filteren op bijvoorbeeld, maat, kleur of prijs en de kast direct online bestellen.

overons-merken02

Merken

Dit tijdloze modulaire systeem werd vanaf eind jaren vijftig geproduceerd en geleverd in Engeland door Kewlox ltd. Later een productie onder andere in België door Le Clercq & fils, in Argentinië door Modulares Rodrigo en nu in Nederland door Moduloo, aangepast aan de huidige tijd. Veelal voor in huis maar ook aan scholen en bedrijven.

Omdat voor een lange tijd het systeem alleen in de basic combinatie gegalvaniseerd staal en hardboard werd geleverd, hebben veel liefhebbers van dit systeem hun kast zelf een kleur gegeven of  behangen. De innovatie van het team van Moduloo door o.a. het toevoegen van semi transparante Perspex panelen, heeft er vanaf eind jaren negentig voor gezorgd dat dit systeem meer en meer een volwaardig en compleet product is en kan het systeem in elke ruimte van de woning, werk, school of instelling worden toegepast.
Veel voorbeelden zie je hier.

 

overons-merken01

Innovatie systeem

overons-innovatie

Vanaf aanvang van deze eeuw kwamen er belangrijke toevoegingen bij, zoals de vrolijk gekleurde panelen en andere innovaties ontwikkeld door de ontwerper Lodewijk van Walraven. Al zijn kennis van het systeem, conceptvisies en nieuwe ideeën voor het systeem heeft hij meegenomen naar Moduloo. De kasten zijn daardoor niet alleen van naam bekend, maar in Nederland nog meer door het vrolijke beeld van de gekleurde kasten met zoveel mogelijkheden.  

Moduloo kwaliteit

overons-kwaliteit

Het product Moduloo is van hoge duurzame kwaliteit. De latten zijn mooi glad geborsteld, veel onderdelen uitgevoerd in massief beukenhout en er is een moderne ladensysteem ontwikkeld en toegevoegd. Daarnaast voldoet Moduloo ook aan alle veiligheidseisen die het leveren van vitrineglas met zich meebrengt.

Een aantal typische toevoegingen zoals het herkenbare gebruik van een licht-doorschijnend perspex materiaal ‘Frost’ in veel kleuren is ook overgenomen door andere kast leveranciers. Bij Moduloo zijn de kleur combinatiemogelijkheden ruimer door het gebruik van een eigen lakspuiterij.

Tijdloos

Dit modulaire meubelsysteem is dus een ontwerp al uit eind jaren vijftig, een oud principe en is door diverse producenten over de wereld geleverd. Het is nog steeds populair.

Als echte creatieve meubelpioniers houden wij van innoveren en hebben wij weer wat meer leven geblazen in dit systeem door nog meer mogelijkheden qua kleurcombinaties, materialen, gebruik van diverse soorten verniskleuren en vernieuwende opties als beukenhouten laden en planken toe te voegen. En het innoveren houdt zeker niet op, de komende tijd komen wij met nog meer nieuwtjes op het gebied van dit handige kastsysteem.

overons-tijdloos

Waar te koop

Moduloo wordt online aangeboden en is eenvoudig te bestellen. Je kunt Moduloo ook aantreffen bij een aantal verkooppunten die Moduloo in het assortiment hebben. Deze verkooppunten hebben voorbeelden staan van Modulookasten.

Milieubewust

Moduloo denkt groen en is zich milieubewust. Alle onderdelen van Moduloo, óók het kunststof perspex, zijn recyclebaar. Het hout is afkomstig uit verantwoorde bossen en gecertificeerd.

Jouw ontwerp

Stel nu in een paar simpele stappen zelf jouw unieke Modulookast(en) samen. Dit kan met onze unieke configurator Modulizer. Kies eerst een basis en pas maten, kleuren en materialen aan. Je kunt direct bestellen maar ook vrijblijvend een offerte aanvragen.

Heb je vragen? Bel of mail even, wij helpen je graag.

anim-ckl
losseonderdelen

Losse onderdelen

Ben je op zoek naar een los onderdeel, of wil je jouw kast aanpassen? Dat kan bij Moduloo heel simpel, via de mail of even bellen. Door rechtstreeks te omschrijven wat je zoekt weten wij met onze ervaring al snel wat je bedoelt en loop je geen risico om per ongeluk net dat verkeerde onderdeel of de verkeerde maat te bestellen. Deze service verlenen wij graag.  Zonder meerprijs. Want het gaat ons immers om het gewenste resultaat dat jij weer tevreden bent over je meubel en het optimale gebruik ervan. De meeste onderdelen zijn compatible met andere merken van dit modulaire systeem.

Lieve

overons-lieve

Het verkoopkantoor van Moduloo zit in Utrecht in een sfeervolle werfkelder uit de 15e eeuw aan de Oudegracht.
Voor elke vraag of voor advies over Moduloo kan je bij ons telefonisch terecht. Tel. 030 - 737 05 20
Je wordt dan te woord gestaan door Lieve. Zij heeft jarenlange ervaring met het soort systeemmeubel zoals Moduloo en kan je op elke vraag antwoord geven.

Ontwerper Lodewijk van Walraven

Lode-008 Ckopie

Het systeem dat Moduloo levert kent hij door zijn jarenlange ervaring met dit systeem als geen ander. Zijn kennis over dit systeem,  de door hem ontwikkelde conceptvisie en ideeën over het systeem heeft hij meegenomen naar Moduloo.
Hij luistert ook graag naar de liefhebbers van dit modulaire meubelsysteem.  Heb je wellicht een tip of mis je iets? Laat het ons dan weten.

moduloo-kleurstalen.png

Vraag direct jouw persoonlijke kortingscode aan!

Wil je ook de gratis stalenkaart met Moodboard en handige tips ontvangen?  Vul dan ook je adres in.

Vraag direct jouw persoonlijke kortingscode aan!

Modulookasten levert alle onderdelen ook los. Latten, panelen, etc, etc. De meeste Moduloo onderdelen zijn compatible met merken die eenzelfde systeem leveren.

Mail of bel ons op 030 - 737 05 20 voor informatie waneer je graag éen of meerdere onderdelen wil voor jouw kast

Kantoor Moduloo 
Oudegracht aan de werf 220
3511 NS Utrecht
Tel. 030 - 737 05 20
Showroom Moduloo
Nobelstraat 47
3512EM Utrecht
Tel. 030 -231 75 36

Heb je een vraag of kom je er niet uit? Mail ons dan. We doen ons best zo snel mogelijk te reageren.

© LR Furniture 2000 - 2018

back-footer