fbpx

Contact Lieve

overons-lieve

Het verkoopkantoor van Moduloo zit in Utrecht in een sfeervolle werfkelder uit de 15e eeuw aan de Oudegracht.
Voor elke vraag of voor advies over de mogelijkheden van Modulookasten voor jou kun je telefonisch terecht. 030  737 05 20. Je wordt dan te woord gestaan door Lieve. Zij heeft jarenlange ervaring met het soort systeemmeubel zoals Moduloo en kan je op elke vraag antwoord geven.

Ontwerper Lodewijk

Lode-008 Ckopie

Als geen ander kent hij het soort meubelsysteem wat Moduloo levert. Zijn liefde voor dit systeem heeft ervoor gezorgd dat de speciaal ontwikkelde conceptvisie en veel innovaties van dit systeem bij hem vandaan komen.
Hij luistert ook graag naar de liefhebbers van dit modulaire meubelsysteem. De gebruikers zijn voor hem de voornaamste informatie en inspiratiebron. Heb je wellicht een tip? Laat het ons dan weten.

Welkom

Het team van Moduloo heeft een lange ervaring met dit modulaire systeem en met de ontwikkeling van dit product. De beperkingen die zij zijn tegengekomen tijdens hun loopbaan met dit systeem heeft het team van Moduloo doen besluiten, met behulp van innovatieve ideeën, een eigen lijn van dit populaire modulaire kastsysteem te ontwikkelen met meer mogelijkheden. De input van gebruikers speelt daarbij een belangrijke rol.
Het team van Moduloo is trots op haar product.

 

Moduloo is een online te verkrijgen product. Moduloo kasten kun je eenvoudig samen stellen en bestellen met de configurator, of maak een keuze uit de webwinkel.

Het kantoor van Moduloo is gevestigd aan de Oudegracht aan de werf 220,  3511NS in Utrecht.

We hebben een kleine showroom waar we je alle mogelijke toepassingen kunnen laten zien en helpen je graag bij het maken van een keuze.

Moduloo kent geen vaste openingstijden.
Wil je graag langskomen? Maak dan wel even een afspraak.

Tel. 030 - 737 05 20

Extramooi17

Moduloo past zich aan

Ook in jouw omgeving is er wel iemand met zo’n mooie, vrolijke of basic MDF kast met schuifdeuren. Of heeft er zelfs meerdere. Thuis, op het werk of op school. Ze worden immers al jaren geleverd door diverse leveranciers. Stevige duurzame kasten voor iedereen en voor elk doel geschikt.

06-03-schrank-223x100-10-turen-Frost
overons-systeem01

Het ontstaan van het systeem

Het ontwerp van het systeem, afkomstig van een Engelse ingenieur, stamt uit de jaren zestig en kent sindsdien diverse aanbieders.

Moduloo is een bijzonder uitgekiend klemsysteem dat gemakkelijk in elkaar kan worden gezet zonder gebruik van schroeven of lijm. Het stevige geraamte van een Modulookast bestaat uit hoekprofielen en houten latten welke met een vernuftige klemverbinding aan elkaar vast worden gezet. Modulair houdt hier in dat meerdere individueel te beïnvloeden vakken samen één kast vormen.

overons-systeem02a

Tijdloos design

Dit tijdloze modulaire systeem werd in de jaren zestig ontwikkeld en geproduceerd in Engeland. Maar ook in Zuid Amerika. Lange tijd is dit systeem geleverd in de basis uitvoering staal en hardboard. Moduloo heeft dit systeem opgepakt en door te innoveren aangepast aan de huidige tijd. Hierdoor is het een compleet product geworden en kan het systeem in elke ruimte worden toegepast. Moduloo levert veelal voor in huis maar ook aan scholen, instellingen en bedrijven. Voornamelijk in Nederland.

 

overons-merken02

Innoveren

Als echte creatieve meubelpioniers houden wij van innoveren en zijn wij altijd op zoek naar nog meer mogelijkheden op het gebied van kleurcombinaties, materialen en het bedenken van oplossingen. Het innoveren houdt zeker niet op, de komende tijd komen wij met nog meer nieuwtjes op het gebied van dit handige kastsysteem.

overons-tijdloos

Eigen Configurator

Het team van Moduloo heeft jarenlange ervaring met het opzetten van een configurator welke zij ook in dienst hebben gesteld van andere merken. Inmiddels is deze techniek verouderd en komt het Team Moduloo met een verbeterde versie die zich telkens weer vernieuwd omdat er continue aan wordt gewerkt. Probeer nú de Modulizer 2.0 en laat ons weten wat je ervaringen zijn. We horen het graag.

Moduloo kwaliteit

site4

Moduloo is van een duurzame kwaliteit. Massief beukenhout, gegalvaniseerd staal en stevige plaatmaterialen. Moduloo voldoet aan alle veiligheidseisen.
Moduloo heeft een eigen lakspuiterij.

Losse onderdelen

losseonderdelen

Heb je een kast van Moduloo of een vergelijkbaar ander merk en wil je deze aanpassen? Bel 030 - 737 05 20 of mail ons als je op zoek bent naar een losse onderdelen.

Door rechtstreeks te omschrijven wat je zoekt weten wij al snel wat je bedoelt en loop je geen risico om per ongeluk net dat verkeerde onderdeel of de verkeerde maat te bestellen.

Milieubewust

milieubewust2

Moduloo denkt groen en is zich milieubewust. Alle onderdelen van Moduloo, óók het kunststof perspex, zijn recyclebaar. Het hout is afkomstig uit verantwoorde bossen en gecertificeerd.

materialenkaart

Brochure en materialenkaart aanvragen

Wil je graag eerst de Brochure met materialenkaart ontvangen?
Vul dan even je adres in. Als extraatje ontvang je via de mail van ons alvast een persoonlijke kortingscode.

Vraag de brochure met materialenkaart aan.
Brochure met materialenkaart nu aanvragen