Welkom bij ons, de oprichters van Moduloo kasten

Moduloo kasten is een op zichzelf staand bedrijf gespecialiseerd in het online aanbieden van een modulair kastsysteem. Er zijn diverse aanbieders van dit modulaire systeem. Echter, Moduloo wil benadrukken dat er geen enkele associatie bestaat tussen Moduloo en andere aanbieders.

Het team van Moduloo heeft wél een lange ervaring met dit systeem en met de ontwikkeling van dit product. De beperkingen die zij zijn tegengekomen tijdens hun loopbaan met dit systeem heeft het team van Moduloo doen besluiten een eigen lijn van dit populaire modulaire kastsysteem te ontwikkelen en het met behulp van innovatieve ideeën uit te werken in meer mogelijkheden.
Moduloo heeft zijn eigen kwaliteit en wij zijn daar trots op.

 

Contact Lieve

overons-lieve

Het verkoopkantoor van Moduloo zit in Utrecht in een sfeervolle werfkelder uit de 15e eeuw aan de Oudegracht.
Voor elke vraag of voor advies over de mogelijkheden van Modulookasten voor jou kun je telefonisch terecht. 030  737 05 20. Je wordt dan te woord gestaan door Lieve. Zij heeft jarenlange ervaring met het soort systeemmeubel zoals Moduloo en kan je op elke vraag antwoord geven.

Ontwerper Lodewijk

Lode-008 Ckopie

Als geen ander kent hij het systeem wat Moduloo levert. Zijn liefde voor dit systeem heeft ervoor gezorgd dat de speciaal voor Moduloo ontwikkelde conceptvisie en veel innovaties van het kastsysteem bij hem vandaan komen.
Hij luistert ook graag naar de liefhebbers van dit modulaire meubelsysteem. De gebruikers van het systeem zijn voor hem de voornaamste informatie en inspiratiebron. Heb je wellicht een tip? Laat het ons dan weten.

overons-systeem01

Het ontstaan van het systeem

Het ontwerp van het systeem, afkomstig van een Engelse ingenieur, stamt uit de jaren zestig.

Moduloo is een bijzonder uitgekiend klemsysteem dat gemakkelijk in elkaar kan worden gezet zonder gebruik van schroeven of lijm. Het stevige geraamte van een Modulookast bestaat uit hoekprofielen en houten latten welke met een vernuftige klemverbinding aan elkaar vast worden gezet. Modulair houdt in dat meerdere kastvakken samen één kast vormen.

overons-systeem02a
overons-merken01

Moduloo, een oud principe in een nieuw jasje

Ook in jouw omgeving is er wel iemand met zo’n mooie, vrolijke of basic MDF kast met schuifdeuren. Of heeft er zelfs meerdere. Thuis, op het werk of ook op school. Stevige duurzame kasten voor iedereen en voor elk doel geschikt.

06-03-schrank-223x100-10-turen-Frost
Extramooi17

Tijdloos design

Dit tijdloze modulaire systeem werd in de jaren zestig ontwikkeld en geproduceerd in Engeland. Maar ook in Zuid Amerika. Lange tijd is dit systeem geleverd in de basis uitvoering staal en hardboard. Moduloo heeft dit systeem opgepakt en door te innoveren aangepast aan de huidige tijd. Hierdoor is het een compleet product geworden en kan het systeem in elke ruimte worden toegepast. Moduloo levert veelal voor in huis maar ook aan scholen, instellingen en bedrijven. Voornamelijk in Nederland.

 

overons-merken02

Innoveren

Als echte creatieve meubelpioniers houden wij van innoveren en zijn wij altijd op zoek naar nog meer mogelijkheden op het gebied van kleurcombinaties, materialen en het bedenken van oplossingen. Het innoveren houdt zeker niet op, de komende tijd komen wij met nog meer nieuwtjes op het gebied van dit handige kastsysteem.

overons-tijdloos
anim-moduloo

Selecteer een kant-en-klare kast

Bij Modulookasten vind je een ruime selectie kasten voor elk doel. Mede op basis van ontwerpen van onze klanten hebben wij een speciale selectie gemaakt. Je kunt eenvoudig filteren op bijvoorbeeld, maat, kleur of prijs en de kast direct online bestellen.

losseonderdelen

Losse onderdelen

Soms gaat er bij een verhuizing wel eens wat mis of je bent uitgekeken op jouw kast. Ben je op zoek naar een los onderdeel, of wil je jouw kast aanpassen? Dat kan bij Moduloo heel simpel. Veel onderdelen van het merk Moduloo zijn compatible met vergelijkbare merken van dit modulaire systeem.
Deze service verlenen wij graag. Zonder meerprijs.
Door rechtstreeks te omschrijven wat je zoekt weten wij al snel wat je bedoelt en loop je geen risico om per ongeluk net dat verkeerde onderdeel of de verkeerde maat te bestellen.
Dus bel 030 737 05 20 of mail ons als je op zoek bent naar een los onderdeel.

Jouw ontwerp

Stel nu in een paar simpele stappen zelf jouw unieke Modulookast(en) samen. Dit kan met onze unieke configurator Modulizer. Kies eerst een basis en pas maten, kleuren en materialen aan. Je kunt direct bestellen maar ook vrijblijvend een offerte aanvragen.

Heb je vragen? Bel of mail even, wij helpen je graag.

anim-ckl
brochure website

Vraag direct jouw persoonlijke kortingscode aan!

Wil je ook de de brochure en gratis stalenkaart met Moodboard en handige tips ontvangen?  Vul dan ook je adres in.

Vraag direct jouw persoonlijke kortingscode aan!

Modulookasten levert alle onderdelen ook los. Latten, panelen, etc, etc. De meeste Moduloo onderdelen zijn compatible met merken die eenzelfde systeem leveren.

Mail of bel ons op 030 - 737 05 20 voor informatie waneer je graag éen of meerdere onderdelen wil voor jouw kast

Kantoor Moduloo 
Oudegracht aan de werf 220
3511 NS Utrecht
Tel. 030 - 737 05 20

info@moduloo.nl

Heb je een vraag of kom je er niet uit? Mail ons dan. We doen ons best zo snel mogelijk te reageren.

© LR Furniture 2019

back-footer-1024x69-nw